Florida Tampa 2010 
Vrijdag 30 april stonden we om 5:00 op. We moesten ruim op tijd op het vliegveld zijn, omdat we naar Amerika gaan. De controle in Duitslans stelde niet veel voor.
Toen we nog 5 minuten hadden om te vertrekken met het vliegtuig, en we al een uur aan het wachten waren om te kunnen instappen, bleek dat we een uur vertraging hadden. In london, onze tussenstop, hadden we 2 uur de tijd voor
het overstappen, dus dat was op zich geen probleem. Uiteindelijk gingen we met een vertraging van bijna 2 uur weg. Omdat we sneller vlogen dan gepland hadden we 45 minuten voor het overstappen. En dan slaat natuurlijk de burecratie toe. Alle papieren werden dubbel gecontroleerd. Maarja ook hier een uur vertraging.
Na een vlucht van 9 uur kwamen 18:00 lokale tijd (24:00 NL) aan in Orlando. Paspoort controle met vingerafdrukken en foto. Daarna weer een heleboel formulieren die gecontroleerd werden. Ook hier bijn a een uur wachten. Dan denk je dat je het eindelijk heb gehad maar toen mosten we onze huurauto ophalen. Ook hier bijna een uur wachten.
20:00 lokale tijd (02:00 NL) gingen we in onze huurauto op pad. Hoe hard mag je eigenlijk rijden?? Uiteindelijk waren we om 22:00 lokale tijd (04:00 NL) in ons appartement. Buiten was het nog 25 graden en binnen stond gelukkig de airco aan. Bijna 24 uur op pad geweest. Snel slapen



Dit is ons uitzicht.
Zaterdagmorgen hebben we een echt amerikaans ontbijt gehad. De foto's volgen nog wel. Maar dikke pannekoken met room en bosbessen, gebakken worstjes, rosti, bacon, 2 gebakken eieren en nog meer vette zooi. Na het ontbijt heb je gelijk voor de hele dag gegeten.

Het is nu 30 graden om 12:30. Vanmiddag gaan we naar Crystal Beach. Hieronder ons vriendje voor het appartement.

Zaterdagavond 20:30
Het is een warme en vooral benauwde dag geweest. We hebben veel gerust en geprobeerd in de middag een mooi strand te bezoeken. Natuurlijk was het veel te druk. Dan maar een duik in ons zwembad.

De zonondergang was naturlijk weer een moment om naar buiten te gaan. EIndelijk was de temperatuur een beetje aangenaam, Het was nog wel heel benauwd.



[ 1 comment ] ( 18 views )   |  permalink  |   ( 3 / 918 )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | Next> Last>>