Tampa FL, 6 mei 
Het heeft vanmorgen een paar keer geregend, belachelijk. We doen het vandaag een beetje rustig aan. Vanmorgen zijn we eerst naar de supermarkt gegaan. Daarna door de/een winkelstraat. In Europa parkeer je ergens je auto en ga je wandelen langs alle winkels. Hier is dat gewoon onmogelijk. Ten eerste zijn er bijna geen voorzieningen voor voetgangers. Daarnaast is de afstand tussen de winkels vrij groot.



Na de supermarkt hebben we gewoon een beetje rond gereden door woonwijken. Wat opvalt is dat je niemand ziet. Zijn ze aan het werk, of zitten ze allemaal binnen? Wij hebben geen idee. Daarnaast zie je in de tuinen soms hele grote tenten van gaas. Ik denk dat er hier heel veel muggen kunnen zijn in het natte seizoen. In Tampa, vertelde een inwoner ons, heb je twee seizoenen: zon en regen. De mensen worden lui en hebben weinig zin in actieve dingen. Vandaar dat we misschien niemand in een woonwijk tegenkomen.



Na de woonwijken zijn we via de grote winkelstraat weer langzaam terug gereden. Een straat vol met Wendys’s, McDonnalds, Burgerkings, Kerken, Nude Girls (jaja, speciaal voor Geert, Maarten, Olaf, Martin, Jaap, en ook een klein beetje Tommy een fotootje) Het was helaas te vroeg om naar binnen te gaan. Trouwens Antoinette en Nina wouden niet. Nude boys bestaan hier nog niet.



Vanmiddag gaan we naar een Outletstore en willen we een typisch wijkje gaan bekijken. Misschien straks nog even in het zwembad, want ondanks de regen is het nog steeds (nu aangenaam) warm.





’s Middags zijn we naar Ellenton geweest. Ongeveer een uurtje rijden. Hier is een outletstore waar alle bekende merken tegen dumpprijzen worden aangeboden. De weg er naar toe was al genieten. We gingen over een gigantische brug dwars door de zeker 25 km brede baai.



Natuurlijk moest ik even koffie drinken bij Starbucks.




[ 1 comment ] ( 30 views )   |  permalink  |   ( 3 / 1024 )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | Next> Last>>